Saturday, May 11, 2013

Kawan yang sengal


Semalam aku ada mesej budak kelas aku time u dulu, modo!
hahaha.. lawak . bengong pon ada.

sebenarnya xde motip pon aku mesej dia
aku mesej dia mula2 cam ni.. style nak manja2 gitu.. eeee geliiii.
wei yang kenal aku dengan modo ni
jangan salah tafsir plak
sebab aku dengan dia kawan je.. 

aku : Doo.. (panggilan manja aku untuk dia) xdela. tipu je.hahaha..dia baca blog aku mati la.

Modo : gane beb?

aku : x dok gapo beb

Modo : pe cer beb sekarang. chat x?

aku : gini la aku. chat je. just boring giler duk umah.

Modo : joget r beb. baru x bosan. hahaha. ari tu p ngundi x? pangkah pe.?

aku : lu nak suh aku gangnam ke?ke buat gwiyomi. hahaha. aku takot ada orang pengsan je. aku p la ngundi. aku undi bebas beb .penat gua beratur k. nasib gua mintak dgn spr. dpt turn awal. Hahaha

Modo : Lu buat gaye kungfu mabuk r.. lu bebas mst pgkh tok mun kan.haha

aku : hahaha.. mengong lu beb. drpd gua pangkah bebas baik gua bt undi rosak.. hahaha

#aku tak tahu bila aku start ckp beb, lu, gua dgn dia
nampak ganas kan.. hahaha...

sebenarnya ada lagi aku sembang dgn dia. tp malas nak taip. 
aku bkn rajin sangat nak taip2 ni tapi sebenarnya main pointnya di sini nak habaq mai
yang dia ni kepala giler2.. bongoxs2.. kalo duk skali mesti duk gelak2 je
teringat plak moment time 1 group dulu. huhu..

tapi serius aku habaq yang best doe kawan dgn dia 
dia la kawan lelaki yang aku rasa boleh cakap bongok2, bodoh2 dgn dia
x yah nak cover awak saya, awak saya...
even dia ni dulu pernah couple dgn kawan aku sendiri
tapi aku xde hal la nak prend2 ni.. 
sebab itu hal ko dgn dia..

otak lu memang gile aku habaq. buduh!!! hahaha
lu selalu je buat aku gelak beb!!!
hahahahahahahahahaha~ 
lu memang otai..
hope friendship 4 ever !!!



::: ni gambar konvo hari tu :::
::: 1st picture aku letak dalam blog :::
::: masa ni rasa macam baby sebab baru boleh berjalan:::
yeehaaa
pipi plak macam pau disebabkan ubat steroid Predniselone
nanti aku buat en3 kenapa aku kena ambik ubat ni
sekarang ni lagi la
badan n muka macam dipam2
sadis..sadis...
macam doremon pon ade!




2 comments:

  1. hoi hoi hoi.. gua xde scandal.. sandal ade la...lalalalala

    ReplyDelete